Export

SWEL AB har sedan starten 1994 levererat el-material av högsta kvalitet till Europa. Vi levererar till små och stora projekt i Europa.

SWELs affärsidé är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder helhet. Dels genom att sälja alla sorters el-material. Stora som små. Men också genom att ta ett helhetsansvar för produkterna. Hela vägen från fabrik till slutkund. Som en del i detta är miljötänkande en självklar och viktig del i vår affärsverksamhet. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra våra produkter ur miljösynpunkt. Och vi håller vad vi lovar. Du kan alltid vara säker på att få dina varor inom utsatt tid, eftersom vi garanterar snabba och säkra leveranser. Alla företag har olika behov och önskemål, vi är lyhörda för dina önskemål och skapar individuella lösningar för ditt företag.

Kvalitet

Kvalitet ger nöjda kunder

Det finns många anledningar att välja SWEL. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av elbranschen. Vi har också ett mycket brett sortiment. Dessutom är vi alltid lyhörda för våra kunders behov och önskemål. Men framför allt håller vi hög kvalitet, inte bara på våra produkter utan även när det gäller service och transporter. Alla våra produkter är välkända kvalitetsmärken.

En bra miljö är viktig för oss alla

Naturen är inte en outsinlig källa av resurser, utan även en gåva som vi fått till låns och som skall förvaltas på bästa sätt för att sedan lämnas vidare. Det vi vet om miljötänkande är därför en viktig och självklar del i vår verksamhet, både under tillverkningsprocessen i Sverige och i de länder som vi säljer våra produkter till. Våra tillverkare har redan kommit en bra bit på vägen, men både de och vi arbetar naturligtvis vidare med att utveckla och förbättra våra produkter ur miljösynpunkt. Transporterna sker alltid den kortaste vägen utan omvägar direkt från fabrik till slutkund.​

Miljö
Trygga produkter från Swel AB

Våra produkter sprider ljus och värme

SWEL säljer alla typer av elmaterial, stort som smått. Gemensamt för våra produkter är dock att samtliga är av högsta kvalitet, från lysrör och gatubelysning, till kablar och centraler. De bästa produkterna för både stora och små företag. Därför utformar vi individuella helhetslösningar, anpassade just för ditt företag. Vår målsättning är att våra kunder alltid ska känna sig trygga med produkter och leveranser från SWEL. Som en extra service har vi garanti för alla våra produkter, hela vägen från fabrik till slutkund.​

Support

Hos oss är ingenting omöjligt. Vår målsättning är att vara tillgängliga för att ge råd och svara på frågor när våra kunder behöver hjälp. Det mesta går att lösa om man bara vill. Därför siktar vi på långsiktiga relationer med våra kunder och leverantörer. Vi kan garantera felfria och snabbt levererade varor vilket ger oss nöjda kunder. Förtroende är viktigt för oss och är en del av vår affärsidé.

Hör av dig!
Snabba och säkra leveranser

Logistik

 SWELs huvudkontor är beläget i Holmsjö, ett samhälle i Blekinge i södra Sverige. Vi levererar kvalitetsprodukter i Europa. Vi har lång erfarenhet i branschen och ett väletablerat samarbete med transport företag som har stor kunskap och bra service. Därför kan vi alltid garantera våra kunder snabba och säkra leveranser för samtliga våra produkter.

Vi delar med oss av våra kunskaper

 Det är viktigt med samarbete för att öka kunskaperna om el och elprodukter. Som en del i våra helhetslösningar delar vi gärna med oss av våra kunskaper och erfarenheter till våra kunder. Kunskaperna vi har om våra produkter ökar såväl kvalité som förtroende. 

Effekt

Scroll to Top